Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Στη Νova τα μεγάλα φιλικά της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού

Στη Νova τα μεγάλα φιλικά της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού
Δείτε live την Τετάρτη 19/7 τον αγώνα ΑΕΚ-Γάνδη στις 20:30 και την Πέμπτη 20/07 τον αγώνα Παναθηναϊκός-Άλκμααρ στις 21:00


Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τετάρτη 19 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τον φιλικό αγώνα προετοιμασίας της ΑΕΚ με αντίπαλο τη βελγική Γάνδη. Παράλληλα, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Πέμπτη 20 Ιουλίου, θα παρακολουθήσουν και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ολλανδική Άλκμααρ.
Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θα αναμετρηθεί με τη βελγική Γάνδη, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 20:30 στο πλαίσιο προετοιμασίας της ΑΕΚγια τη νέα σεζόν αλλά και εν όψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Champions League. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports3HD, από την υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ ο Μανώλης Βογιατζάκης.
Οι «πράσινοι» από την άλλη, θα αναμετρηθούν με την ολλανδική Άλκμααρ, την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 21:00, στο πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού επί ελληνικού εδάφους. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1HD, από την υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Λιώρης και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Τζουάννης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.