Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Δεν θεωρεί πως έχει μειονέκτημα ο Ogier ενόψει Γερμανίας



Ο Sebastien Ogier δεν θεωρεί ότι θα έχει κάποιο μεγαλύτερο μειονέκτημα στο Rally Γερμανίας από αυτό που είχε στις προηγούμενους αγώνες.

Ο Γάλλος βρίσκεται μαζί με τον Thierry Neuville στην πρώτη θέση στην βαθμολογία των οδηγών, με τον Βέλγο να εκκινεί πρώτος στην Γερμανία αφού έχει περισσότερες νίκες. Έτσι ο Βέλγος έχει θεωρητικά το πλεονέκτημα, αφού θα έχει καθαρό δρόμο.
«Η θέση μας δεν θα είναι τόσο μειονεκτική όσο τις τελευταίες βδομάδες και το Fiesta έχει συμπεριφερθεί καλά σε αυτές τις επιφάνειες από την αρχή της χρονιάς.» δήλωσε ο Ogier.
Στην M-Sport έχουν εναλλακτικό σχέδιον αν δεν μπορέσει ο Julien Ingrassia να αγωνιστεί στο Rally Γερμανίας σε 16 μέρες. Ο Ogier έχει ήδη κάνει μερικά τεστ με τον Benjamin Veillas, τον συνοδηγό του Eric Camilli, που φέτος αγωνίζονται στο WRC2.
«Το προβάδισμα που έχουμε είναι ότι ο Benjamin έχει κάνει μερικά τεστ με τον Sebastien φέτος, έτσι αν χρειαστεί, υπάρχει εναλλακτικό πλάνο,»  δήλωσε ο εκτελών χρέη αγωνιστικού διευθυντή στην M-Sport, Rich Millener.
«Όπως έχουν τα πράγματα, όλα θα κυλήσουν φυσιολογικά.»
Πηγή: motorsport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.