Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Neuville – Φερθήκαμε έξυπνα, πήραμε βαθμούς



Ο Thierry Neuville φρονεί πως οδήγησε έξυπνα σε ένα κακό για τον ίδιο Rally Φινλανδίας, καθώς μπόρεσε να φτάσει τον Sebastien Ogier στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Βέλγος τερμάτισε στην 6η θέση του φινλανδικού αγώνα, ισοβαθμώντας πλέον με τον Ogier στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς ο Γάλλος δεν κατάφερε να τερματίσει.
Και τούτο το αποτέλεσμα ήρθε παρά την σαφή έλλειψη ανταγωνιστικότητας του i20 WRC και του ίδιου του Neuville καθόλη τη διάρκεια του rally, με τον ίδιο όμως να πιστεύει πως οδήγησε έξυπνα και κατάφερε να αποσπάσει τους βαθμούς που ήθελε:
«Φερθήκαμε έξυπνα, πήραμε τους βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που πήραμε 11 παραπάνω βαθμούς από τον κο Ogier σε έναν αγώνα – περισσότερους κι από ό,τι με τη νίκη μας στο προηγούμενο rally.»
«Είναι το τέλειο Σ/Κ, ακόμα κι αν από άποψη απόδοσης δεν τα πήγαμε τόσο καλά.»
Πλέον, το ενδιαφέρον του στρέφεται στον επόμενο αγώνα, το Rally Γερμανίας, εκεί όπου πιστεύει πως η βροχή μπορεί να τον ευνοήσει στην προσπάθειά του, και με δεδομένο ότι την Παρασκευή θα εκκινήσει πρώτος λόγω βαθμολογίας:
«Ίσως να μας ευνοήσει κάπως η βροχή, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που κόβει τις στροφές τόσο πολύ. Δεν με νοιάζει ο καιρός.»
Πηγή: Motorsport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.