Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η late night εκπομπή που θα παρουσιάσει!

Γιώργος Λιάγκας

Πως θα λέγεται η εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1;

O Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες μας με τη νέα σεζόν από τη late night ζώνη του ΑΝΤ1 ετοιμάζοντας μια εντελώς διαφορετική εκπομπή. Τίτλος αυτής …«Late Night With GL…»

Πρόκειται για μια εκπομπή σάτιρας και σχολιασμού, θα υπάρχουν ορισμένες ανατρεπτικές ενότητες και φυσικά συνεντεύξεις. Το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα βγαίνει στον αέρα γύρω στα μεσάνυχτα και η διάρκειά του θα είναι περίπου μιάμιση ώρα όπως ανέφερε στην παρουσίαση του Προγράμματος του καναλιού για τη σεζόν 2017 -2018 ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, δεν πρόκειται να είναι μόνος του. Δεν θα πρόκειται για πάνελ, όπως είχε ακουστεί το προηγούμενο διάστημα, αλλά ολόκληρη η …παρέα των συνεργατών θα κάθεται σε ένα στρογγυλό τραπέζι, όπου και θα σχολιάζουν θέματα της επικαιρότητας, αλλά και πολλά άλλα. Αναμφίβολα, πρόκειται για κάτι που δεν έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στη late night ζώνη.

Οι συζητήσεις με τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν τον γνωστό παρουσιαστή έχουν ήδη ξεκινήσει. Στο κανάλι του Αμαρουσίου γίνονται καθημερινά συσκέψεις, προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλοι που θα ενταχθούν στο νέο βραδινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει καμία συμφωνία.

πηγή: http://www.zappit.gr/psychagogia/giorgos-liagkas-afti-einai-late-night-ekpompi-pou-tha-parousiasei/1532126

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.