Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Guther Steiner – Ο Hulkenberg ασκεί bullying



Το αφεντικό της Haas Gunther Steiner πιστεύει πως ο οδηγός της ομάδας του Kevin Magnussen ενήργησε πολύ σωστά στο bulling που δέχθηκε από τον Nico Hulkenberg ύστερα από το Grand Prix της Ουγγαρίας.
Στην συνέντευξή του ύστερα από τον αγώνα ο Steiner υποστήριξε την κίνηση του Magnussen λέγοντας πως δεν ήταν πάνω από τα όρια και άσκησε κριτική στην πρώτη επαφή που είχε ο Hulkenberg με τον έτερο οδηγό της ομάδας Romain Grosjean στην πρώτη στροφή της πίστας.
«Ο Nico είναι το άτομο που κατέστρεψε τον αγώνα του Romain. Και μετά πήραμε ποινή για τον Kevin,» δήλωσε ο Steinder.
«Ο Kevin έκανε το σωστό και κράτησε την θέση του εκεί, κατά την άποψή μου. Για ποιο λόγο να σηκώσει το πόδι του; Είναι μια σκληρή μάχη, και ο Nico πήγε στους αγωνοδίκες να ζητήσει μια ποινή για τον Kevin, το οποίο και πιστεύω είναι παιδιάστικο.»
«Θέλω να πω, μα ποιος το κάνει αυτό; Έχω μείνει άφωνος. Σέβομαι τον Nico σαν οδηγό και σαν άνθρωπο, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν ζητάς κάτι περισσότερο.»
Σε ερώτηση αν ο Magnussen έκανε σωστά που χρησιμοποίηση τις λέξεις που χρησιμοποίησε, ο Steinder αποκρίθηκε πως πολύ καλά έκανε, και για ποιο λόγο να πει κάτι άλλο.
«Πήρε μια ποινή. Αν ο Hulkenberg πιστεύει πως ο Magnussen χρειάζεται και άλλη ποινή, τότε πρέπει να κοιτάξει το ατύχημα που προκάλεσε στην πρώτη στροφή. Είναι αγωνιστικό να πέφτεις πάνω στον Romai; Θέλω να πω πως ασκεί bulling και ξεφεύγει συνέχεια από αυτό, είναι η στιγμή κάποιος να κάνει κάτι. Είναι καλός οδηγός, δεν χρειάζεται να είναι έτσι.»
Τέλος, ο Steiner σχολίασε πως θα μιλήσει στον Hulkenberg στο Spa όταν και η F1 επιστρέψει ύστερα από ένα διάλλειμα 3 εβδομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.