Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

COSMOTE TV : Πρόσθεσε σήμερα το FOX Play

Πατήστε για να δείτε την εικόνα
-> Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του digitaltvinfo.gr της 3ης Ιουλίου (διαβάστε σχετικά) για τις προγραμματισμένες κινήσεις που πραγματοποίησε σήμερα η συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV. Μετά απο αναβάθμιση που ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες και κρατά αρκετά λεπτά, ο δέκτης προχωρά σε επανεκκίνηση και στη συνέχεια εμφανίζεται και η νέα υπηρεσία FOX Play (δείτε τις σχετικές φωτό).
Γράφτηκε από: N.D


Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του digitaltvinfo.gr της 3ης Ιουλίου (διαβάστε σχετικά) για τις προγραμματισμένες κινήσεις που πραγματοποίησε σήμερα η συνδρομητική πλατφόρμα της COSMOTE TV. Μετά από αναβάθμιση που ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες και κρατά αρκετά λεπτά, ο δέκτης προχωρά σε επανεκκίνηση και στη συνέχεια εμφανίζεται και η νέα υπηρεσία FOX Play (δείτε τις σχετικές φωτό). Θυμίζουμε πως η υπηρεσία FOX Play δίνει τη δυνατότητα στους "υβριδικούς" συνδρομητές της COSMOTE TV να έχουν "on demand" πρόσβαση στο καλύτερο περιεχόμενο από τα studio παραγωγής της FOX
Το περιεχόμενο της υπηρεσίας FOX Play περιλαμβάνει σειρές που προβάλλονται στα κανάλια FOX και FOX Life και σταδιακά αναμένεται να εμπλουτιστεί με περισσότερες ακόμη προτάσεις σειρών.
Παρατηρούμε (στο στάδιο αυτό τουλάχιστον) όμως πως δεν υπάρχουν συγκεντρωμένα όλα τα επεισόδια των κύκλων των σειρών, αλλά κάποια μεμονωμένα, πράγμα που μπορεί να φανεί χρήσιμο σε συνδρομητή που παρακολουθεί ήδη τη σειρά αλλά δεν επιτρέπει σε κάποιον να την ξεκινήσει.
Ακόμη
Η αναβάθμιση του λογισμικού στην οποία προχώρησε η COSMOTE TV έφερε αλλαγές και στον τρόπο εμφάνισης του REPLAY TV με πιο όμορφο και χρηστικό user interface 
Θα δοθεί ακόμη η δυνατότητα προσθήκης DVB-T adapter για την λήψη επίγειων καναλιών, ενώ θα γίνει διακοπή των υπηρεσιών hybrid σε IP εξωτερικού που θα εντοπίζονται. Από Σεπτέμβρη, αν δεν αλλάξει κάτι, η COSMOTE TV θα εντάξει στο πρόγραμμα της και το αθλητικό κανάλι FOX Sports. Το περιεχόμενο του καναλιού περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις, κυρίως Αμερικανικών sports, όπως NFL, NHL, MLB, PGA Tour, NCAA και άλλα. 
Φήμες
Δημοσιεύματα που μιλούν για συνεγκατάσταση ΣΚΑΙ, STAR και COSMOTE TV σε ...mall σύμφωνα με πληροφορίες του digitaltvinfo.gr, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.





































































Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.