Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

«Μάχη» για το budget στον ΑΝΤ1 δίνει ο Λάτσιος



Αποφασισμένη φέρεται η διοίκηση του ΑΝΤ1 να μπει δυνατά στον ανταγωνισμό από τη νέα σεζόν και για το σκοπό αυτό σχεδιάζει από μηδενική βάση όλο το πρόγραμμα του καναλιού


Έχοντας αρχικά συμφωνήσει με τα πρόσωπα που ενδιαφέρεται ο σταθμός να κρατήσει και του χρόνου, δηλαδή από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιάγκα, μέχρι τη Φαίη Σκορδά και τη Μαρία Μπεκατώρου… το επόμενο βήμα για τη διεύθυνση προγράμματος είναι να εξασφαλίσει τα project που θα εντάξει στο νέο του πρόγραμμα, αλλά και να επανασχεδιάσει τα concept που θα αναλάβουν οι παρουσιαστές τους.

Ωστόσο «πονοκέφαλος» στο «χτίσιμο» του νέου προγράμματος για τον Γιάννη Λάτσιο που έχει την ευθύνη, λέγεται ότι είναι τα budget! Μια εξαιρετικά δύσκολη εξίσωση για τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού που καλείται να λύσει

Αφού είναι σχεδόν αδύνατον να πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν, όπως έχουν διαμορφωθεί οι συσχετισμοί δυνάμεων, χωρίς να μπει το χέρι στην τσέπη! Άλλωστε τηλεόραση σημαίνει περιεχόμενο… και το περιεχόμενο κοστίζει!

Έτσι λοιπόν η «μάχη» στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει εστιάσει ο Γιάννης Λάτσιος είναι το ύψος του budget που θα έχει στη διάθεσή του για να μπορέσει να σχεδιάσει το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Και όπως είναι φυσικό η «μάχη» δίνεται με την ιδιοκτησία του σταθμού! Άνιση μεν, αλλά όχι χαμένη!

πηγή: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.