Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

«Το Πρωινό»: Οι νέες στήλες και τα νέα πρόσωπα...



Η εκπομπή ¨Το Πρωινό¨ με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά έριξε αυλαία την Παρασκευή. Το πρωινό πρόγραμμα θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη Δευτέρα 11 ή 18 Σεπτεμβρίου,ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες κουβέντες και συζητήσεις για το στήσιμο της εκπομπής της νέας σεζόν.


Γιατί μπορεί η Φαίη να κέρδισε το στοίχημα σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις,ωστόσο η ¨απειλή¨ του ενισχυμένου ανταγωνισμού από τα υπόλοιπα κανάλια στη συγκεκριμένη ζώνη,προκαλεί πονοκεφάλους στα στελέχη του ΑΝΤ1 για το πως θα μπορέσουν για ακόμη μία φορά να μη χάσουν την πρωτιά και τα νούμερα γύρω στο 25% στα νεανικά κοινά.

Αλλαγές θα γίνουν! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι θα ενισχυθούν τα κοινωνικά θέματα και ενδέχεται η Φαίη να φιλοξενεί ανθρώπους (όχι μόνο διάσημους) στο πλατό που έχουν να διηγηθούν ιστορίες από τη ζωή τους. Ακόμη,κατά πάσα πιθανότητα,θα υπάρξουν νέες στήλες που θα μπορέσουν να ανανεώσουν το πρόγραμμα.

Κατά πάσα πιθανότητα στο πάνελ παραμένουν ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Κώστας Τσουρός,ενώ τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο για τη Σάσα Σταμάτη. Φήμες αναφέρουν ότι η Φαίη Σκορδά θέλει να εντάξει στην ομάδα της κάποιο νέο και πολύ όμορφο άνδρα,ενώ συζητιέται και ένα ακόμη πρόσωπο που μπορεί να αποτελέσει έκπληξη. Και μάλλον αναφερόμαστε σε ένα πρόσωπο που έχει μάθει να είναι ¨πρωταγωνιστής¨ και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στις ισορροπίες με την κεντρική παρουσιάστρια.

Για να δούμε...


πηγή: http://www.tvnea.com/2017/07/blog-post_805.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.