Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Δίωρη πλέον η Μενεγάκη! Όλο το ρεπορτάζ...



Οι τηλεοπτικές ειδήσεις δεν σταματούν να διαδέχονται η μία την άλλη και πλέον τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Η καθημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη θα υποστεί μία πολύ σημαντική αλλαγή από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, και μάλιστα είναι καθαρά δική της απόφαση και όχι του σταθμού.

Το μαγκαζίνο δεν θα έχει διάρκεια τρεις ώρες, αλλά μόνο δύο! Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως από την πρώτη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό με τρίωρα προγράμματα και ποτέ με τίποτα λιγότερο στην έκταση.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή θα ξεκινά στη 1 το μεσημέρι και θα ολοκληρώνεται στις 3. Με αυτόν τον τρόπο γλυτώνει τον ανταγωνισμό τόσο με το ¨Ρουκ Ζουκ¨ όσο και με το ¨Shopping Star¨. Και τα δύο προγράμματα κατάφεραν να δυσκολέψουν πολύ την παρουσιάστρια στα νούμερα τηλεθέασης και είναι λογικό η Ελένη να μη θέλει μία ¨μάχη¨ με αυτές τις εκπομπές.

Η εκπομπή θα μειώσει πολύ τη συζήτηση για τα θέματα που αφορούν το lifestyle, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, η Ελένη θέλει να δώσει βάρος -και διάρκεια- σε συνεντεύξεις τόσο με πρόσωπα από το χώρο του εγχώριου θεάματος, όσο και σε κοινωνικά θέματα.

Το ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει ότι η στήλη των ζωδίων δεν θα υπάρξει, αφού η παρουσιάστρια δεν επιθυμεί να φέρει στον καναπέ της κάποιον άλλο αστρολόγο πέρα από την Άση Μπήλιου, η οποία τελικά δεν επιστρέψει στο πλευρό της παρουσιάστριας. Ακόμη, μην σας κάνει εντύπωση αν δούμε την κατάργηση και της στήλης της μαγειρικής, αφού ενδεχομένως να μη χωράει στο νέο δίωρο πρόγραμμα.

Τέλος, να τονίσουμε πως μέσα στο προσεχές διάστημα θα πρέπει να μάθουμε και ποιο πρόγραμμα θα καλύψει το κενό στο καθημερινό πρόγραμμα του ALPHA, στη ζώνη 3 με 4...


πηγή: http://www.tvnea.com/2017/07/blog-post_766.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.