Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Επιμένει η «Μέδουσα»: Δύσκολη νύχτα σε Χαλκιδική, Σποράδες, Θεσσαλία, βόρειο Αιγαίο

Επιμένει η «Μέδουσα»: Δύσκολη νύχτα σε Χαλκιδική, Σποράδες, Θεσσαλία, βόρειο Αιγαίο

Ένας νεκρός στην Αμφιλοχία - Τα περισσότερα προβλήματα στη Σιθωνία - Χωρίς ρεύμα έμεινε η Μύρινα της Λήμνου - Το πρωί θα επαναληφθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό ορειβάτη στον Όλυμπο

Ένας νεκρός στην Αμφιλοχία, ένας Ρουμάνος ορειβάτης που αγνοείται στον Όλυμπο, δεκάδες κατεστραμμένα αυτοκίνητα στη Σιθωνία, πλημμυρισμένες καλλιέργειες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της φονικής, όπως εξελίχθηκε, κακοκαιρίας, με το όνομα «Μέδουσα».

Στη διάρκεια της νύχτας η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει Σποράδες, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, Χαλκιδική και βόρειο Αιγαίο και ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε άλλες καταστροφές. Οι περισσότεροι μετεωρολόγοι συγκλίνουν ότι από το απόγευμα της Τρίτης θα εξασθενήσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Και η νύχτα δύσκολη στη Σιθωνία - Ο Δήμος ζητά να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Τα μεγαλύτερα μέχρι στιγμής προβλήματα έχουν εντοπιστεί στην περιοχή της Σιθωνίας και, όπως φαίνεται, θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ο διευθυντής του αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης, δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ότι θα είναι δύσκολη η νύχτα. Όπως είπε, εκτός από τις περιοχές προς τον Νέο Μαρμαρά και την Τορώνη, προβλήματα από την κακοκαιρία παρουσιάστηκαν και στην άλλη μεριά του «ποδιού», στη Σάρτη, τη Βουρβουρού και τη Συκιά.

Ρέματα υπερχείλισαν, δεκάδες αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, ενώ πλημμύρισαν σπίτια, καταστήματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Συνεργεία της Περιφέρειας επιχειρούν στο οδικό δίκτυο του δεύτερου «ποδιού» για να καθαρίσουν τους βράχους που έπεσαν και να το κρατήσουν ανοιχτό.
 




Περισσότερα στο http://www.protothema.gr/greece/article/697585/tosoi-servoi-sto-bar-kai-vgazeis-selfie-me-mauro-/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.