Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Λοτζέσκι: Πρόταση από Μπαρτσελόνα με ειδικό όρο στο συμβόλαιο



Ο Ματ Λοτζέσκι παραμένει ελεύθερος στην αγορά της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα να έχει κάνει ήδη πρόταση συνεργασίας στον παίκτη γνωρίζοντας ωστόσο την ευαισθησία που έχει στον αχίλλειο τένοντα.

Του Γιώργου Ορφανάκη/info@eurohoops.net
O 32χρονος γκαρντ φόργουορντ αποχώρησε από την ομάδα του Ολυμπιακού έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Όπως ανέφερε αρχικά το sport24 η Μπαρτσελόνα κινήθηκε για την απόκτηση του παίκτη προσφέροντας του συμβόλαιο το οποίο σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η “Mundo Deportivo” περιέχει έναν ειδικό όρο για τον αχίλλειο τένοντα του παίκτη.
Πιο συγκεκριμένα, ο τραυματισμός στο συγκεκριμένο σημείο στέρησε από τον Ματ Λοτζέσκι τη συμμετοχή του στις πιο σημαντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις της περσινής περιόδου με τα “ερυθρόλευκα” και οι άνθρωποι της Μπαρτσα θέλουν να είναι καλυμμένοι ως προς αυτό το θέμα. Σύμφωνα με τον συγκεκριμένο όρο λοιπόν οι Καταλανοί θα έχουν το δικαίωμα να αποδεσμεύσουν τον χαρισματικό σουτέρ χωρίς αποζημίωση σε περίπτωση που τραυματιστεί στον αχίλλειο.
Το μπαλάκι πλέον βρίσκεται στην πλευρά του Αμερικάνου και των εκπροσώπων του οι οποίοι μελετούν την πρόταση που τους έχει γίνει ώστε να δώσουν την τελική τους απάντηση. Το σίγουρο είναι πάντως πως ο Λοτζέσκι πέρασε από ιατρικές εξετάσεις όπως αποκάλυψε το Eurohoops και πλέον μένει να φανεί αν θα δώσει τα χέρια με την Μπαρτσελόνα έτσι ώστε να παραμείνει στην Ευρωλίγκα και το κορυφαίο επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.