Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Προσέγγισε Περπέρογλου η ΑΕΚ

Επιμέλεια:


Η ΑΕΚ προσπαθεί να κάνει το μεγάλο "μπαμ" αφού έχει καταβάλει πρόταση συνεργασίας στον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα.

Έπειτα από μια περίοδο νηνεμίας η ΑΕΚ φαίνεται οτι ετοιμάζεται σιγά-σιγά να ενεργοποιηθεί για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι. Και πρώτος στόχος της είναι ο 33χρονος σμολ-φόργουορντ, Στράτος Περπέρογλου!
Ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα ύστερα από δύο χρόνια συνεργασίας, αποτελεί τον μεγάλο στόχο της "Ένωσης" για την ενίσχυση του ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν, η οποία καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να εντάξει στο δυναμικό της. Ένας παίκτης με δεδομένη ποιότητα και εμπειρία, έχοντας κατακτήσει την EuroLeague τρεις φορές (2009, 2011, 2013) με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι "κιτρινόμαυροι" έχουν καταθέσει πρόταση στον Στράτο Περπέρογλου και περιμένουν την απάντηση του. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έχει θέσει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί σε ομάδα της Euroleague, ενώ και το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό. Παρόλα αυτά, όσο περνούν οι μέρες και δεν βρίσκει κάποια πρόταση που να τον ενδιαφέρει, τόσο πιο πιθανό θα είναι για την ΑΕΚ να ολοκληρώσει αυτή την σπουδαία μεταγραφή.
Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε στην EuroLeague, στην οποία αγωνίζεται συνεχόμενα με τους Παναθηναϊκό (2007-2012), Ολυμπιακό (2012-2014), Αναντολού Εφές (2014-15) και Μπαρτσελόνα (2015-2017), μέτρησε με τους Καταλανούς 6.4 πόντους (35.8% τρίποντα), 3.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ, σε 22 παιχνίδια.
Μια πιθανή έλευση του Στράτου Περπέρογλου βέβαια είναι δεδομένο πως θα ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί πρόκειται για έναν ποιοτικό - και το κυριότερο - Έλληνα παίκτη που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες με την ικανότητα του να αγωνιστεί και στις δυο θέσεις των φόργουορντ.
Η υπόθεση βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι, τόσο λόγω του υψηλού κασέ του έμπειρου φόργουορντ (ο οποίος μέχρι πρόσφατα φέρεται να αναζητούσε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 600.000 ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τα δεδομένα της ΑΕΚ) όσο και λόγο της επιθυμίας του Στράτου Περπέρογλου να αγωνιστεί σε ομάδα της Εuroleague, έχοντας δεχτεί νωρίτερα και το ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, το οποίο δεν προχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.