Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Αποκαλυπτήρια στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ

Αποκαλυπτήρια στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ
Ώρα «κρας-τεστ» και… αποκαλυπτηρίων για την ΑΕΚ μπροστά στον λαό της! Η Ένωση, λίγες ημέρες πριν τα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα προκριματικά του Champions League, δίνει το πλέον απαιτητικό παιχνίδι προετοιμασίας απέναντι στην Γάνδη. Οι Κιτρινόμαυροι, φιλοξενούν σήμερα στο ΟΑΚΑ την βελγική ομάδα (σέντρα στις 20:30), σε έναν αγώνα που σίγουρα ο Μανόλο Χιμένεθ θα προσπαθήσει να «τεστάρει» όλα αυτά που δουλεύει στο… μυαλό του αλλά και στις προπονήσεις εν όψει Ρώσων.
Όπως ήταν αναμενόμενο, εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα. Εκτός αποστολής χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα έμεινε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, όπως και όλοι οι μικροί της Κ20 που συμπλήρωναν την αποστολή της Ενωσης στην Πολωνία.
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Τσόσιτς, Βινίσιους, Λόπες, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Γιακουμάκης, Αλμέιδα, Λιβάγια.
Αυτό είναι το τελευταίο ματς της Ένωσης πριν από τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την Τρίτη (25/7, 20.30), στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Champions League.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.