Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Την προσοχή των παικτών του εν όψει του επαναληπτικού με Παρτιζάν επέστησε ο Χάσι

Ποιος είδε τον Χάσι και δεν τον φοβήθηκε - "Τρελάθηκε" όχι μόνο με τους παίκτες, αλλά και με όλο τον... σύλλογο
Έναν άλλο Μπεσνίκ Χάσι είδαν στο Ρέντη την Παρασκευή οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Κοσοβάρος προπονητής είχε... ορέξεις και δεν τα "έβαλε" μόνο με τους παίκτες, αλλά και με όλους στο σύλλογο!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το 3-1 επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι, όμως ο Μπεσνίκ Χάσι προσέχει για να... έχει, γι' αυτό φροντίζει να κρατά σε... εγρήγορση όλους στην ομάδα.

Στην σημερινή προπόνηση της ομάδας ο Κοσοβάρος τεχνικός μίλησε στους παίκτες τους, τονίζοντας τους ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα όσον αφορά στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Χάσι τους "μπρίζωσε" για τα καλά, προκειμένου να είναι συγκεντρωμένοι εν όψει του επαναληπτικού στο Καραϊσκάκη και να ξεχάσουν το... εύκολο 3-1 του πρώτου αγώνα.

Μάλιστα, προσπάθησε να επιστήσει την προσοχή σε όλους στον σύλλογο, θεωρώντας ότι δεν θα πρέπει να παίρνουν τίποτα ως δεδομένο και πως το πρώτο βήμα έγινε, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το... έργο.

Ο 45χρονος ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει στιγμή χαλαρότητας από τους ποδοσφαιριστές του, ότι τους θέλει με το... μαχαίρι στα δόντια, σαν να παίζουν έναν ακόμα... τελικό, ένα πράγμα.




http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/410384/poios-eide-ton-xasi-kai-den-ton-fobithike-trelathike-oxi-mono-me-toys-paiktes-alla-kai-me-olo-t

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.