Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Φίλιππος Σοφιανός: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την υγεία του – Η επίσημη θέση του ηθοποιού

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

24550-54903

Από χθες άρχισαν να κυκλοφορούν δημοσιεύματα που ήθελαν τον Φίλιππο Σοφιανό να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εμφραγμάτων του νοσοκομείου Καλαμάτας. Ο ηθοποιός θέλοντας να διαψεύσει τα όσα γράφονται τοποθετήθηκε επίσημα, μιλώντας στο Eleftheriaonline και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη με την υγεία του.

Τα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν τις τελευταίες ώρες και κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα στην υγεία μου και για νοσηλεία μου στην μονάδα εμφραγμάτων του Νοσοκομείου Καλαμάτας, είναι εντελώς αναληθή”, δηλώνει και συνεχίζει: ”Η πλήρης αλήθεια είναι ότι υποβλήθηκα σε στεφανιογραφία, για καθαρά προληπτικούς λόγους, τα αποτελέσματα της οποίας μάλιστα, ήταν άριστα. Νοσηλεύτηκα σε απλό δωμάτιο του νοσοκομείου όπως προβλέπεται από την διαδικασία πριν και μετά από κάθε τέτοια εξέταση. Με την “ευκαιρία’’ μάλιστα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καρδιολόγους κυρίους ΚουδούνηΚλουφέτοΑντωνακόπουλο, το νοσηλευτικό προσωπικό και τον διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργο Μπέζο, που κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το νοσηλευτικό ίδρυμα να είναι πρότυπο, παρέχοντας υψηλή ιατρική φροντίδα. Καθόλου ‘’δύσκολες’’ ώρες υγείας δεν αντιμετωπίζω λοιπόν, αντιθέτως απολαμβάνω τις ομορφιές της ιδιαίτερης πατρίδας μου, της Καλαμάτας και βρίσκομαι μάλιστα στη διαδικασία προετοιμασίας θεατρικής παράστασης.Είναι λυπηρό να αναδημοσιεύονται με τέτοια ένταση και τέτοια ταχύτητα, χωρίς καμία διασταύρωση, τέτοιου είδους πληροφορίες που έγιναν αιτία να ανησυχήσουν πολλοί άνθρωποι του φιλικού και κοινωνικού μου περιβάλλοντος”.

πηγή: http://www.faysbook.gr/celebrity-news/nea/filippos-sofianos-diapsevdi-ta-dimosievmata-gia-tin-ygia-tou-episimi-thesi-tou-ithopiou/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.