Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Κως: Αγωνία τώρα και για τον τουρισμό

Κως: Αγωνία τώρα και για τον τουρισμό

Για κύμα φυγής μιλούν τα ξένα ΜΜΕ, κανένα πρόβλημα λένε οι ξενοδόχοι - Κυβέρνηση: Η Κως είναι ασφαλής, συνεχίστε τις διακοπές σας

Την εικόνα ότι δεκάδες Βρετανοί τουρίστες εγκαταλείπουν την Κω που χτυπήθηκε από τον καταστροφικό σεισμό, μεταφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, δίνοντας κυρίως βαρύτητα στην κατάσταση που επικρατεί στο διεθνές αεροδρόμιο του νησιού. Ωστόσο, οι ξενοδόχοι και οι τουριστικοί πράκτορες της Κω έχουν διαφορετική εικόνα, είναι ψύχραιμοι και μιλούν για μεμονωμένες περιπτώσεις τουριστών που έσπευσαν να εγκαταλείψουν το νησί, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ακυρώσεις κρατήσεων από το εξωτερικό.

Τι λένε τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης

Όπου φύγει - φύγει για τους Βρετανούς τουρίστες που παραθερίζουν στην Κω κι έζησαν στο πετσί τους το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής "Daily Mail". Εικόνες με εκατοντάδες Βρετανούς επιβάτες να στοιβάζονται έξω από το διεθνές αεροδρόμιο της Κω με τις αποσκευές τους έχουν ανέβει στην ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Το αεροδρόμιο του νησιού είναι ανοιχτό, αλλά το προσωπικό ....δίνει προτεραιότητα στις πτήσεις άφιξης, επισημαίνει το δημοσίευμα. Στο ίδιο δημοσίευμα, η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" αποκαλύπτει ότι ο τουριστικός πράκτορας "Thomson " δεν επιστρέφει τα χρήματα σε όλους όσοι θέλουν να ακυρώσουν στο παρά πέντε τις διακοπές τους στην Κω. 



Περισσότερα στο http://www.protothema.gr/greece/article/699004/kos-duo-nekroi-pano-apo-ekato-traumaties-apo-ta-fonika-64-rihter/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.