Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Φουλάρει για τον Πούκι ο Παναθηναϊκός – Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις

Πούκι
Για την απόκτηση του Τέεμου Πούκι κινείται ο Παναθηναϊκός και σήμερα θεωρείται η καθοριστική ημέρα για τον ποδοσφαιριστή. 
Κι αυτό γιατί οι διαπραγματεύσεις με την Μπρόντμπι άρχισαν και από το αποτέλεσμα των συζητήσεων θα εξαρτηθεί το αν ο 27χρονος Φινλανδός άσος θα ντυθεί στα πράσινα. 
O ποδοσφαιριστής επιθυμεί να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού» και είναι θετικός σε πρόταση για τριετές συμβόλαιο με 500.000 ευρώ αποδοχές. 
Τα πάντα, πλέον, θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις των Δανών. Όπως αναφέρουν στη χώρα, η Μπρόντμπι ζητάει περίπου 1.5 εκατομμύριο ευρώ για τον ποδοσφαιριστή. 
Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός, που δεν είχε κάνει μέχρι χθες προσφορά, είναι διατεθειμένος να δαπανήσει αρκετά χρήματα για να ενισχυθεί με την απόκτηση του Πούκι. 
Συγκεκριμένο ποσό, ακόμα, δεν μπορούμε να αναφέρουμε, μια και θα πρέπει να περιμένουμε την πορεία των συζητήσεων ανάμεσα στον άνθρωπο των «πράσινων» που βρίσκεται στη Δανία και τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Τρόελς Μπεχ, που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.