Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Άντριου Ουίγκινς: “Τίποτα λιγότερο από μάξιμουμ συμβόλαιο!”



Ο Άντριου Ουίγκινς δεν σκέφτεται κάτι λιγότερο από το μάξιμουμ συμβόλαιο για την επέκταση του συμβολαίου του με τους Τίμπεργουλφς, αλλά τα αξίζει άραγε;

Tης Eurohoops team/ info@eurohoops.net
Η Μινεσότα σκέφτεται την επέκταση με τον 22χρονο φόργουορντ είναι κατηγορηματικός: "Σαφώς τα αξίζω. Τίποτα λιγότερο" ήταν η απάντηση στην ερώτηση του Μπεν Γκόλιβερ από το “Crossover” αν πιστεύει πως αξίζει να πάρει το μάξιμουμ συμβόλαιο που στην περίπτωση του θα κοστίσει στον οργανισμό 150εκ. δολάρια για πέντε χρόνια!
Το Νο1 του ντραφτ του 2014 στο ΝΒΑ μετράει ως σήμερα 20,4 πόντους μέσο όρο, απέδειξε πως είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ στην κορυφαία λίγκα παγκοσμίως αλλά όχι και ο κορυφαίος αφού πέρυσι ήταν 16ος στη σχετική λίστα.
Με τον Τζίμι Μπάτλερ στη “μίξη” και τον Καρλ Άντονι Τάουνς να “κλέβει” προσπάθειες και πιθανότατα να τις διατηρήσει ψηλά και φέτος, προβλέπεται πως ο Ουίγκινς δεν θα έχει την ίδια αποδοτικότητα.
Σε κάθε περίπτωση, οι “Λύκοι” είναι αυτοί που ελέγχουν την κατάσταση και ίσως περιμένουν και αυτή τη χρονιά για να αποφασίσουν μετά τη λήξη του συμβολαίου του Ουίγκινς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.