Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Σημαντική αποχώρηση...



Και όμως, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν παρόλο που πρόκειται για μία ηχηρή αποχώρηση. Αναφέρομαι στο τηλεοπτικό ¨διαζύγιο¨ του Παύλου Σταματόπουλου με τον ALPHA. Όλα δείχνουν πως δεν θα παραμείνει στο κανάλι και αυτό διότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος τρόπος να απορροφηθεί από κάποιο άλλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα,μετά το κόψιμο του ¨Σπίτι μου σπιτάκι μου¨. Οι μόνες εκπομπές θα μπορούσαν να είναι το ¨Happy Day¨ και η ¨Ελένη¨, αλλά με τα τωρινά δεδομένα δεν προκύπτει κάποια συνεργασία.

Αν λοιπόν στο προσεχές διάστημα δεν υπάρχει κάποια πρόταση στον Παύλο Σταματόπουλο, εκείνος θα οδηγηθεί εκτός ALPHA μετά από πάρα πολλά χρόνια σταθερής παρουσίας του εκεί. Σχεδόν 7 χρόνια ήταν στο κανάλι της Κάντζας στο πλευρό των Ναταλία Γερμανού, Κατερίνα Καραβάτου, Κατερίνα Καινούργιου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με μοναδικό διάλειμμα τη σεζόν 2012-2013 που πήρε μεταγραφή για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 με κεντρικούς παρουσιαστές τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Πάντως, σίγουρα είναι μία σημαντική απώλεια για τον ALPHA. Σχεδόν ισάξια με αυτή του Γρηγόρη Γκουντάρα, διότι αναφερόμαστε σε δύο ανθρώπους που στήριξαν επί πολλά χρόνια με επιτυχία και πειθαρχία ψυχαγωγικές εκπομπές στον σταθμό.


πηγή: http://www.tvnea.com/2017/07/blog-post_961.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.