Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Τα ανοιχτά μέτωπα και η κίνηση για Μήτογλου



Aκόμη μια σημαντική εβδομάδα ξεκινά για τον Άρη… Δεδομένου πως αρκετός καιρός έχει περάσει δίχως να “τρέξει” ρευστό στην ΚΑΕ, γίνεται αντιληπτό πως είναι κρίσιμες οι εξελίξεις που “έρχονται” αυτές τις μέρες. Ο Λευτέρης Αρβανίτης αναμένεται να παρουσιάσει γραπτώς το πλάνο του στον Νίκο Λάσκαρη για το τιμ ατόμων που θέλουν να συνεισφέρουν οικονομικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και ταυτόχρονα θα πρέπει να “τελειώσει” το θέμα των εγγυήσεων (μετοχές ή άλλος τρόπος) που θα έχουν οι άνθρωποι που θα βοηθήσουν την ΚΑΕ έτσι ώστε να νιώσουν “ασφαλείς” πως δεν θα χάσουν τα χρήματά τους.
Αυτό το θέμα είναι στην κορυφή του ενδιαφέροντος στον Άρη (ο Λάσκαρης δεν εμφανίζεται αρνητικός στο να βοηθηθεί η ΚΑΕ από τιμ ατόμων, απλώς θα πρέπει και να “τελειώσει” το θέμα των εγγυήσεων), αλλά υπάρχουν κι άλλα ανοιχτά μέτωπα που πρέπει να αρχίσουν να “κλείνουν”.
Όπως αυτό των διακανονισμών, γι’ αυτό και από την στιγμή που “έρθει” ρευστό στην ομάδα τότε θα υπάρχουν επαφές για να κλείσουν deal με την πλευρά παικτών που έχουν λαμβάνειν. Επίσης, υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι… Με το που περάσει το πρώτο εικοσαήμερο του Αυγούστου, θα αρχίσει η προετοιμασία του Άρη και ο Παναγιώτης Γιαννάκης ο οποίος μέσα στην εβδομάδα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, καλό θα είναι ως τότε (όχι και το πιο εύκολο με τις νυν συνθήκες) να έχει αρκετά νέα μέλη στο ρόστερ. Από την στιγμή, όμως, που το θέμα ρευστότητας παραμένει στάσιμο, το ζήτημα της ενίσχυσης έχει “πάει” πιο πίσω δίχως να σημαίνει πως δεν “δουλεύεται”.
Έτσι σκέφτεται να κινηθεί για τον Μήτογλου
Πέραν αυτών υπάρχει και το θέμα του Κώστα Μήτογλου. Μέχρι το βράδυ της Κυριακής, στον Άρη δεν είχαν κάποια -ουσιαστική- επαφή με τον Παναθηναϊκό για την υπόθεση του νεαρού και πιο συγκεκριμένα για τα λεφτά που θα “κυνηγήσουν” οι “κίτρινοι” (ενώ ο νεαρός ήταν στο “Wake Forest”, ο Άρης είχε καταθέσει μονομερώς το συμβόλαιο του Μήτογλου για να έχει τα δικαιώματά του στην Ελλάδα). Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης έχουν στο μυαλό τους να κινηθούν δικαστικά (ΑΣΕΑΔ) για να διεκδικήσουν το ποσό των 50.000 ευρώ που ήταν το κόστος της μεταγραφής του Μήτογλου από τα “Αστέρια” στον Άρη το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.