Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Ζήτησε συγνώμη ο Γκαλινάρι

Επιμέλεια:


Ο Ντανίλο Γκαλινάρι απολογήθηκε μέσω της σελίδας του στο Facebook για το γεγονός ότι θα χάσει το Ευρωμπάσκετ επειδή έσπασε το χέρι του μετά την γροθιά που έριξε σε αντίπαλό του στο φιλικό με την Ολλανδία. Κλήθηκε ο Φλακαντόρι στην θέση του.

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι έγινε... viral για τον λάθος λόγο. Ο Ιταλός διεθνής έριξε γροθιά στον Τζίτο Κοκ (που έχει περάσει από το Λαύριο) στο φιλικό με την Ολλανδία και αποβλήθηκε, ωστόσο το χειρότερο ήταν ότι έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι έσπασε το χέρι του (!) και θα χάσει το Ευρωμπάσκετ.
Στην Ιταλία ήδη αρκετοί φίλαθλοι "βράζουν" με τον φόργουορντ των Κλίπερς, αποκαλώντας τον ανεύθυνο, ανώριμο, αλλά και λέξεις που... δεν είναι δυνατόν να γραφτούν.
Ο ίδιος, ξέροντας ότι έχει κάνει ένα τεράστιο λάθος, απολογήθηκε μέσω της σελίδας του στο facebook, γράφοντας: "Κάταγμα στο πρώτο μετακάρπιο στο δεξί μου χέρι. Δεν θα αγωνιστώ με την εθνική ομάδα. Ζητάω συγνώμη από τους συμπαίκτες μου, αλλά και σε όλους γενικά".

Όπως αποκάλυψε το σάιτ "Sportando", την θέση του Γκαλινάρι στην προετοιμασία της εθνικής Ιταλίας θα πάριε ο Ντιέγκο Φλακαντόρι (21 χρονών, 1.93 μέτρα, σούτινγκ γκαρντ) της Τρέντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.