Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Με την 7η θέση στον Προκριματικό, πέρασε και στον Τελικό του Ελεύθερου Σόλο η Πλατανιώτη



Την 7η θέση και στον Προκριματικό του Ελεύθερου προγράμματος του Σόλο της Συγχρονισμένης κολύμβησης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Βουδαπέστη, κατέλαβε η Ευαγγελία Πλατανιώτη το βράδυ της Δευτέρας (17/7), σε έναν αγώνα που κράτησε 3 ώρες και 5 λεπτά (καθώς στη διαδικασία μετείχαν 32 αθλήτριες) και προκρίθηκε στον Τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει την Τετάρτη (19/7) στις 12 το μεσημέρι.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκτέλεσε όμορφα το πρόγραμμά της και στο Ελεύθερο, βαθμολογήθηκε με 87,8000 β., κατετάγη 7η ανάμεσα σε 32 αθλήτριες που μετείχαν στον Προκριματικό και θα διεκδικήσει μια ακόμα καλύτερη κατάταξη στον Τελικό, όπου προκρίθηκαν οι 12 καλύτερες.
Την πρώτη θέση στον Προκριματικό του Ελεύθερου Σόλο πήρε η Ρωσίδα Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο με 95,5000 β., τη δεύτερη η Ισπανίδα Όνα Καρμπονέλ με 94,1667 β. και την τρίτη η Ουκρανή Άννα Βολόσινα με 92,8667 β..
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Προκριματικού στο Τεχνικό Σόλο και ποιες πέρασαν Τελικό μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.
Την Τρίτη (18/7) αγωνίζονται στις 12 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας), στον Τελικό του Τεχνικού Ομαδικού, η Εθνική μας ομάδα και το βράδυ στις 20.00, στον Προκριματικό του Ελεύθερου Ντουέτου, οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου.
Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής                                                                                                   πηγή: http://koe.org.gr/article/me-tin-7i-thesi-ston-prokrimatiko-perase-kai-ston-teliko-tou-eleutherou-solo-i-platanioti

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.