Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

«4 Χ 4»: Οι πρωταγωνίστριες που εκδικούνται τους… άντρες τους!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου της νέας ερωτικής κομεντί «4 Χ 4» που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Αρβανίτη. Το TiVi Σίριαλ μαζί με τις τέσσερις πρωταγωνίστριες σας αποκαλύπτει όσα πρέπει να ξέρετε γι’ αυτή τη νέα σειρά… Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Ο δημιουργός Δημήτρης Αρβανίτης μαζί με το σκηνοθέτη Θανάση Ιατρίδη και την ομάδα τους ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα του «πιλοτικού» επεισοδίου της πρωτότυπης ερωτικής κομεντί «4 Χ 4» και το παρέδωσαν στα στελέχη των ενδιαφερόμενων καναλιών. Το καστ της εν λόγω σειράς αποτελείται από πολύ γνωστά πρόσωπα και πιο συγκεκριμένα από τις: Κατερίνα Μισιχρόνη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκη Γρανά, Θωμαΐς Ανδρούτσου και τους: Δημήτρη Μακαλιά, Μάνο Παπαγιάννη, Θανάση Βισκαδουράκη, Ιωάννη Παπαζήση. Στο ίδιο καστ ανήκουν και οι: Ελένη Καρακάση, Κατερίνα Δημητρόγλου, Μαρία Γεωργιάδου, Τζένη Διαγούπη, Μιχάλης Μητρούσης, ενώ σε ένα ρόλο-έκπληξη πρόκειται να δούμε την Κάτια Δανδουλάκη.
Η υπόθεσηΤέσσερις συμμαθήτριες: Η Λυδία (Κατερίνα Μισιχρόνη), η Βερόνικα (Νίκη Γρανά), η Βούλα (Θωμαΐς Ανδρούτσου) και η Ανδρονίκη (Πηνελόπη Αναστασοπούλου), γυναικοπαρέα από το λύκειο, ξανασυναντιούνται μετά από μερικά χρόνια, με αφορμή την άφιξη της πρώτης στην Αθήνα για να παντρευτεί. Και οι τέσσερις έχουν έναν διαφορετικό λόγο να θέλουν να εκδικηθούν ή να τεστάρουν τους άντρες και τους εραστές τους. Ωστόσο, οι άλλες τρεις δεν θα χαρούν και τόσο πολύ όταν ξαναβρεθούν, καθώς υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις από το… εφηβικό παρελθόν. Έτσι, λοιπόν, αποφασίζουν να παίξουν ένα ριψοκίνδυνο παιχνίδι: Η καθεμία να διεκδικήσει τον άντρα των υπολοίπων και συγχρόνως να δώσουν όρκο ότι δεν θα πει ποτέ ψέματα η μια στην άλλη. Κάτι που δεν θα τηρήσουν όλες, αλλά την αλήθεια τους θα την πουν μόνο στην ψυχολόγο τους την Παρθενία (Κάτια Δανδουλάκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.