Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Στην 26η θέση η Κέλλυ Αραούζου



Την 26η θέση μεταξύ 59 αθλητριών που τερμάτισαν στα 10 χιλιόμετρα Ανοιχτής Θάλασσας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης κατέλαβε η Κέλλυ Αραούζου.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε να πλασαριστεί στις υψηλές θέσεις, τερματίζοντας σε 2:04:25, 4 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα πίσω από την πρώτη Οριέλ Μιγιέ από τη Γαλλία (2:00:13.70). Μεγάλη μάχη έγινε για τα άλλα δύο μετάλλια, τα οποία κατέληξαν σε τρεις αθλήτριες. Η Σαμάνθα Αρεβάλο από το Εκουαδόρ έκανε τη μεγάλη έκπληξη και πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση, μόλις 3.30 δευτερόλεπτα πίσω από την Γαλλίδα, ενώ ταυτόχρονη άφιξη είχαμε στην τρίτη θέση με τις Αριάνα Μπρίντι από την Ιταλία και Άνα Μαρσέλα Κούνα από την Βραζιλία να τερματίζουν 3.50 δευτερόλεπτα πίσω από την πρώτη.

Ήταν μια κούρσα «περίεργη», η οποία είχε αρκετές εκπλήξεις. Η Κέλλυ Αραούζου από τα πρώτα χιλιόμετρα έμεινε πίσω από τις προπορευόμενες αθλήτριες, και ίσως κράτησε δυνάμεις βλέποντας πως δεν μπορεί κάτι καλύτερο για τα 5 χιλιόμετρα που είναι και το καλό της αγώνισμα. Χαρακτηριστικό των ανακατατάξεων είναι πως η χρυσή Ολυμπιονίκης Σάρον Φαν Ρούβενταλ από την Ολλανδία τερμάτισε 17η, σχεδόν 2 λεπτά πίσω από την πρώτη.

Η Κέλλυ Αραούζου θα αγωνιστεί στα 5 χιλιόμετρα την Τετάρτη 19 Ιουλίου.

Τα πλήρη και αναλυτικά αποτελέσματα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ                                                                                                                       πηγή: http://koe.org.gr/article/stin-26i-thesi-i-kellu-araouzou

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.