Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Ρογκαβόπουλο έως το 2023!



Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι παίκτης της ΑΕΚ, με την “Ενωση” να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του 16χρονου γκαρντ/φόργουορντ με συμβόλαιο ως το 2023!

Της Eurohoops Team/info@eurohoops.net
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. πιστή στις εξαγγελίες τηςμε υπομονή και στόχευση στο πλάνοεξακολουθεί να επενδύει στο μέλλον της.
Η διοίκηση της ΑΕΚ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι υπέγραψε σήμερα (13/07) συμβόλαιο 6ετούς διαρκείας, ήτοι έως το Καλοκαίρι του 2023 ο διεθνής Νίκος Ρογκαβόπουλος. Η διαδικασία έγινε παρόντος του μεγαλομετόχου της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου, και της οικογένειας του αθλητή.
Ο Νίκος συγκαταλέγεται σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Ο 16χρονος γκαρντ-φόργουορντ με ύψος 2μ.02, αγωνίστηκε στα Τμήματα Υποδομής και στην Ανδρική ομάδα του Δούκα. Στο παρελθόν έχει αποτελέσει στόχο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Μάλιστα, το 2016 είχε ταξιδέψει στη Μαδρίτη, όπου συμμετείχε στις προπονήσεις της Ρεάλ.
Tο 2016 ήρθε η τιμητική πρόσκληση για το «Jordan Brand Classic». Το 2017 ο Ρέι Άλεν τον ξεχώρισε στη Βαρκελώνη και τον επέλεξε να συμμετάσχει στο International Game του «Jordan Brand Classic» στο Barclays Center του Μπρούκλιν, την έδρα των Νετς. Ο Ρογκαβόπουλος είχε 7 πόντους (με 2/5 δίποντα, 1/3 τρίποντα) και 3 ριμπάουντ στο διάστημα που αγωνίστηκε.
Φέτος κατέκτησε το Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ με τους Παίδες του Δούκα και το Πανελλήνιο των Εφήβων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.