Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Λέικερς: Λεμπρόν, Πολ Τζορτζ ή Ράσελ Ουέστμπρουκ το 2018!



Οι Λέικερς δεν έκαναν κάτι εντυπωσιακό φέτος το καλοκαίρι και το μόνο πραγματικά μεγάλο τους στοίχημα ήταν η επιλογή του Λόνζο Μπολ στο Νο2 του ντραφτ, ωστόσο ο Μάτζικ Τζόνσον με τον Ρομπ Πελίνκα προετοίμασαν το έδαφος για να κάνουν τις μεγάλες κινήσεις το επόμενο καλοκαίρι!

Του Δημήτρη Μιναρετζή/info@eurohoops.net
Σύμφωνα με τον GM των Λέικερς, το 2018 είναι έτοιμοι να υπογράψουν με έναν ή δύο σούπερσταρ, έχοντας τη δυνατότητα να δώσουν μάξιμουμ συμβόλαια! Αυτό θα γίνει πιο εφικτό εάν και εφόσον καταφέρουν να ανταλλάξουν τον Λουόλ Ντενγκ ή τον Τζόρνταν Κλάρκσον δημιουργώντας έτσι ακόμα περισσότερο χώρο στο “σάλαρι καπ”:
Μαζί με τον Μάτζικ κάναμε μία ανταλλαγή (σ.σ. Μοζγκόφ και Ράσελ αντί του Μπρουκ Λόπεζ του οποίου το συμβόλαιο λήγει του χρόνου) που θα μας επιτρέψει να πετύχουμε δύο μαξ συμφωνίες τον Ιούλιο του 2018″, δήλωσε ο Πελίνκα στο “The Dan Patrick Show.” και συνέχισε:
Ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να υπογράψουμε έναν ή δύο σούπερσταρ για να τους προσθέσουμε στο νεανικό μας σχήμα και να έχουμε έτσι τους καλύτερους από δύο διαφορετικές γενιές”.
Τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια; Ο προφανής στόχος είναι ο Πολ Τζορτζ αφού άλλωστε έχει δημοσιοποιηθεί το ενδιαφέρον εδώ και καιρό, αλλά υπάρχουν στο τραπέζι και οι δύσκολες αλλά ακόμα πιο εντυπωσιακές περιπτώσεις των Λεμπρόν Τζέιμς και Ράσελ Ουέστμπρουκ! Ο τελευταίος έχει πει πως θέλει να μείνει στην Οκλαχόμα Σίτι αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιο των 200εκ. δολαρίων που του έχουν προτείνει οι Θάντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.