Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Φουλ επίθεση από Λεμονή - Αυτόν επαναφέρει στην ενδεκάδα!

Φουλ επίθεση από Λεμονή - Αυτόν επαναφέρει στην ενδεκάδα!
Οι πρώτες δοκιμές του Έλληνα τεχνικού ενόψει του ματς με τον Πλατανιά περιελάμβαναν ορισμένες ενδιαφέρουσες επιλογές.

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε την Τρίτη με αρκετές απουσίες αφού δεν έχουν γυρίσει ακόμα οι διεθνείς, με εξαίρεση τον Ελιουνούσι που επέστρεψε την Τρίτη το πρωί και έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.
Καλά ήταν τα νέα για τον Ντα Κόστα, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και λογικά θα παίξει κανονικά με τον Πλατανιά το Σάββατο, ματς για το οποίο οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους.
Οι πρώτες δοκιμές του Τάκη Λεμονή έδειξαν πως έχει στο νου να παρατάξει αρκετά επιθετικό σχήμα καθώς στο δίτερμα δοκίμασε σχήμα με Καμπιάσο-Μάρτινς στο κέντρο, Φορτούνη-Ελιουνούσι-Μάριν μπροστά τους και τον Καρντόσο στην επίθεση.
Μεγάλο ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη διάταξη παρουσιάζει το γεγονός ότι ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε τον Μάριν αντί του τιμωρημένου Σεμπά, ενώ στο σχήμα δεν συμπεριελήφθη ο Τσόρι Ντομίνγκες.
Φυσικά, είναι ακόμα νωρίς και ενδέχεται πολλά να αλλάξουν με την επιστροφή των διεθνών. Ειδικότερα, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν είναι καθόλου απίθανο να πάρει τη θέση του Καρντόσο με δεδομένο ότι δεν έπαιξε στην αναμέτρηση του Ιράν κόντρα στην Κίνα και θα επιστρέψει ξεκούραστος.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.