Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!!


Τους πραγματικούς λόγους της μακρόχρονης απουσίας του Κώστα Μήτρογλου από την αγωνιστική δράση αποκαλύπτει σήμερα το «Κουλούρι». Όπως αναφέρουν απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες που προέρχονται από υψηλά κλιμάκια της Σκότλαντ Γιαρντ, ο 26χρονος επιθετικός ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα, το οποίο τον έχει κρατήσει τους τελευταίους μήνες μακριά από την αγαπημένη του συνήθεια, τα γκολ.
Όλα ξεκίνησαν ένα βροχερό βράδυ του Φλεβάρη. Ο Κώστας Μήτρογλου μετρούσε λίγες ημέρες στη βρετανική πρωτεύουσα και είχε μόλις μετακομίσει στο νέο του διαμέρισμα σε ελληνική πολυκατοικία του Bayswater. Αγχωμένος από το βάρος της μεταγραφής του, ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να πάει μια βόλτα στην πόλη, προκειμένου να τη γνωρίσει καλύτερα και παράλληλα να χαλαρώσει. Έτσι, μιας και δεν είχε προλάβει να αγοράσει ακόμη το δικό του παπάκι, δανείστηκε αυτό του γείτονα και συμπαίκτη του, Γιώργου Καραγκούνη και χάθηκε στο νυχτερινό Λονδίνο.
Είχαν περάσει ήδη δυο ώρες και ο διεθνής αθλητής είχε φτάσει στην περιοχή του Κάμντεν, όταν η βροχή δυνάμωσε πολύ. Προκειμένου να προστατευθεί από την νεροποντή, αποφάσισε να στρίψει απότομα ώστε να αναζητήσει καταφύγιο κάτω από μια μεγάλη παρακείμενη γέφυρα.  Η καταιγίδα ωστόσο σε συνδυασμό με μια ελαφριά ομίχλη είχε μειώσει την ορατότητα του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος δεν είδε ότι κάτω από τη γέφυρα βρισκόταν ο διάσημος street artist Banksy, ο οποίος σχεδίαζε μια νέα δημιουργία. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο καλλιτέχνης έχασε άμεσα τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα έντρομος ο ποδοσφαιριστής να τον περισυλλέξει και να τον μεταφέρει σπίτι του για να τον κρύψει.
Έκτοτε, ο Κώστας Μήτρογλου διατηρούσε τον αναίσθητο Banksy δεμένο στην αποθήκη του διαμερίσματός του, φοβούμενος τις συνέπειες του νόμου. Προκειμένου μάλιστα να μην γίνει αντιληπτή η απουσία του καλλιτέχνη, ο νεαρός επιθετικός αγόρασε σπρέι και μπογιές και έβγαινε τακτικά στους δρόμους του Λονδίνου προσπαθώντας να αντιγράψει το στυλ του Banksy. Έτσι, τους τελευταίους μήνες το Λονδίνο γέμισε με ζωγραφίες τις οποίες οι κάτοικοι της πόλης χαρακτήρισαν μεταξύ άλλων «τρομακτικές», «παιδικές» και «θετικό δείγμα επανένταξης καθυστερημένων παιδιών στην κοινωνία», ενώ ο ίδιος ο αθλητής κοιμόταν ελάχιστες ώρες με αποτέλεσμα να πηγαίνει στις προπονήσεις της Φούλαμ σε τραγική κατάσταση. Έτσι, ο προπονητής της ομάδας, Φέλιξ Μάγκατ έπαψε να τον υπολογίζει και για το λόγο αυτό μετράει ελάχιστες συμμετοχές με τη φανέλα του νέου του συλλόγου.
Όλα αυτά άλλαξαν ωστόσο πριν από λίγες ημέρες. Ο Γιώργος Καραγκούνης επισκέφτηκε το διαμέρισμα του Κώστα Μήτρογλου για να παρακολουθήσουν μαζί ένα επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς, Μπρούσκο, όταν άκουσε τις φωνές του Banksy, ο οποίος είχε πια ξυπνήσει. Μόλις συνειδητοποίησε τι συμβαίνει, συμβούλεψε τον ομογενή σταρ να τον απελευθερώσει προκειμένου να μην μπλέξει περισσότερο και έτσι η περιπέτεια του Banksy αλλά και του Έλληνα ποδοσφαιριστή, είχε αίσιο τέλος.
Μάλιστα, οι δημιουργίες του Κώστα Μήτρογλου άρεσαν πάρα πολύ στον Banksy με αποτέλεσμα να αποφασίσει να μην του υποβάλλει μήνυση ενώ ο διεθνής ποδοσφαιριστής επέστρεψε πλέον στις προπονήσεις και σύντομα αναμένεται να κάνει την επανεμφάνισή του στη βασική ενδεκάδα της Φούλαμ.

Υ.Γ. Να πώ ένα τεράστιο μπράβο στην συντακτική ομάδα του Κουλουριού για τα απίστευτα και με πολύ χιούμορ κείμενα τους! keep up the good job guys!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.