Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Αποκάλυψη του PlayStation Phone;


Το engadget ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τις πρώτες πληροφορίες
Ρίχνοντας μια ματιά στη φωτογραφία που συνοδεύει το παρόν κείμενο και με τη φήμη του PlayStation Phone να υπάρχει εδώ και καιρό, η αλήθεια είναι πως κανείς δεν ξέρει τι να πιστέψει.
Το engadget δημοσίευσε ένα άρθρο, μέσω του οποίου προχωράει στην παρουσίαση των τεχνικών χαρακτηριστικών της νέας αυτής συσκευής, χωρίς αυτό να συνεπάγεται πως τα όσα ακολουθούν στις παρακάτω γραμμές είναι και επισήμως επιβεβαιωμένα. Ουσιαστικά, η εικόνα παραπέμπει στο Sony Ericsson X-Peria, με τη διαφορά πως αφού σηκωθεί το slide-up τμήμα του, δεν βλέπουμε τα γνωστά πλήκτρα, αλλά απεναντίας τα αντίστοιχα που συναντάει κανείς στις gaming συσκευές της Sony, ενώ στη ράχη της συσκευής υπάρχουν δύο shoulder buttons. Ρίχνοντας μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι πως δεν έχουμε να κάνουμε με ένα PlayStation Portable που μπορεί να εκτελεί και τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά απεναντίας για μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας, που θα προσφέρει και gaming εμπειρίες.
Το Android 3.0 λειτουργικό που εκτιμάται ότι θα χρησιμοποιηθεί, θα συνεργάζεται με έναν επεξεργαστή 1GHz Qualcomm MSM8655, ο οποίος θα είναι χρονισμένος στο 1 GHz και θα υποστηρίζεται από 512MB RAM και 1GB ROM. Το PlayStation Phone δείχνει να απορρίπτει τα memory sticks μιας και δεν υπάρχει η ανάλογη υποδοχή, με τις microSD cards να παίρνουν τη θέση τους, θα υπάρχει multi touch panel στο κέντρο της συσκευής, ενώ η Sony θα δημιουργήσει ειδικό "κατάστημα" για αγορές παιχνιδιών.
Ελπίζουμε σύντομα να έρθουν περισσότερες - και επίσημες- πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.