Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΡΛΙΖ ΘΕΡΟΝ:Ερωτευμένη με αγρότη!

Εκείνη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ.
Εκείνος, δηλώνει μοντέλο και ηθοποιός, αλλά κυρίως, αγρότης!
Η 35χρονη Σαρλίζ Θέρον, μετά από μία single περίοδο, από τον Ιανουάριο, όταν χώρισε από τον σύντροφό της Στιούαρτ Τάουνσεντ (η σχέση τους μετρούσε περίπου 10 χρόνια), είναι ξανά ερωτευμένη. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο εκλεκτός της καρδιάς της είναι ο 45χρονος Έρικ Ταλ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης φάρμας στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα, δηλώνει μοντέλο και ηθοποιός.
Φίλος του Έρικ Ταλ σχολίασε σχετικά με τη σχέση του με τη Θέρον: «Έχουν πολλά κοινά. Αυτός είναι αγρότης που καλλιεργεί μόνους του λαχανικά, και η Σαρλίζ μεγάλωσε σε φάρμα στη Νότιο Αφρική. Και στους δύο αρέσει να δραπετεύουν από το Χόλιγουντ και να πηγαίνουν στη φάρμα του, στη Νέα Υόρκη».
Ο Έρικ έχει πρωταγωνιστήσει δίπλα στους Γουίλ Σμιθ και Ντόναλντ Σάδερλαντ σε κάποιες ταινίες, αλλά ποτέ δεν είδε την καριέρα του να απογειώνεται. Η Σαρλίζ, από την πλευρά της έχει βραβευτεί με Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Monster». Μετά το χωρισμό της, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι σύναψε σύντομες σχέσεις με τον Κιάνου Ριβς και τον Ράιαν Γκόλσλινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.