Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ:ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ.ΤΡΕΞΤΕ!!!!!!!!!

Tριάντα οκτώ δευτερόλεπτα και έντεκα εκατοστά. Τόσο χρειάστηκε για να απαντήσει στην ερώτηση «Πόσο καιρό τώρα είσαι μόνη;».
Φυσικά, ενδιάμεσα η Έλενα έκανε μια απόπειρα να το γυρίσει στο καλαματιανό με ένα αστειάκι του τύπου δήθεν-δεν-κατάλαβα, αλλά το χρονόμετρο έγραψε 38,11 δλ. «Ενάμιση χρόνο».

Τα χουλιγκάνια του youTube θα πάθουν ντελίριο: Πώς γίνεται ένα über sexy κορίτσι σαν την Έλενα Παπαβασιλείου να κυκλοφορεί ελεύθερο; Φαντάζεται κανείς ότι όλοι αυτοί οι τύποι που είχαν αναγάγει σε καθημερινό χόμπι το να κόβουν τα πιο καυτά στιγμιότυπα από το Πάνω στην ώρα, προσθέτοντας σχόλια του είδους «thea re!», «tou-mba-no» ή «sovaro moro gia sovarous antres» (αν και τα πιο ευφάνταστα είναι, δυστυχώς, 300% ΧΧΧ), είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι τους κοροϊδεύουμε. Και το πράγμα χειροτερεύει.
«Πριν κοιµηθώ πολλές φορές παίζω σουντόκου στο κινητό μου. Πάντα μου άρεσαν οι αριθμοί, ήμουν πολύ καλή στα μαθηματικά». Για τα δικά μας μαθηματικά, ενάμισης χρόνος σημαίνει 18 μήνες, δηλαδή 547,5 ημέρες σε καμία από τις οποίες δε βρέθηκε εκείνος που θα ενδιέφερε την Έλενα.

πηγή:Nitro Σεπτεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.